César Ritz Colleges Switzerland 7481

www.cesarritzcolleges.edu

César Ritz Colleges Switzerland входять до Швейцарської групи спеціалізованих шкіл у сфері міжнародної гостинності (Swiss Education Group) і мають 3 кампуси:

Ле-Бувере (на березі Женевського озера) – знаходиться в невеликому містечку у французькій частині Швейцарії, неподалік від Женеви, Монтре і Лозанни. Коледж розташований в декількох хвилинах ходьби від центра міста.

Люцерн (в центральній частині Швейцарії) – знаходиться поруч з озером Люцерн в будівлі готелю «Юніон». Відстань до аеропорту Цюріха – близько 45 хвилин на машині або поїздом.

Бриг (підніжжя гори Маттерхорн) – знаходиться в німецькомовному місті Бриг-Гліс (кантон Вале) біля підніжжя знаменитих гірськолижних курортів Церматт і Саас-Фе. Недалеко розташований вокзал, звідки можна доїхати до Берна всього за годину або до Мілана за півтори.

Студенти можуть користуватися сучасною матеріальною базою коледжу – новітніми комп’ютерами, проекторами та інтерактивними дошками, а також практикувати різні стилі сервісу, навички організації подій і банкетів, як на кампусі, так і поза ним. У кожному кампусі є своя бібліотека, що дає доступ до великої колекції книг і досліджень.

Програма, вартість та дати курсу можуть змінюватися на розсуд навчального закладу.
Додаткову інформацію ви можете отримати звернувшись до нашої агенції за адресою:
м. Київ 01135, проспект Перемоги 5а, офіс 605 (6 поверх), Україна
Тел. +38 (044) 384-18-43, +38 (063) 351-76-26, +38 (066) 411-78-66, +38 (096) 001-88-60

Можливі програми

English Foundation Programme

Це підготовча програма, призначена вона для тих студентів, які мають недостатній рівень володіння іноземною мовою, щоб відразу почати навчання на академічній програмі в César Ritz. Її тривалість залежить від початкового рівня англійської мови і може зайняти від 4 до 20 тижнів. Проходить вона блоками по 4 тижні кожний, набір – раз на місяць. Інтенсивність – 20 годин англійської на тиждень (академічна англійська, граматика і письмо, читання і аналіз, критичне мислення, навички розмовної мови та ін.)

Swiss Higher Diploma in Hotel & Tourism Management

Програма розрахована на 3 роки навчання (перші два роки – на базі кампусу Ле-Бувере або Люцерн, а останній семестр – на базі кампусу Бриг). Перший рік складається з двох семестрів по 11 тижнів кожний і піврічного оплачуваного стажування (приклади готелів для стажування – The Dolder Grand, Zurich; Baur au Lac, Zurich; Grand Hotel Kempinski Geneva; Fairmont Le Montreux Palace). Після першого року навчання студенти отримують Swiss Certificate in Hotel & Restaurant Operations. Другий рік складається з 3 семестрів по 11 тижнів кожний і піврічного оплачуваного стажування. Третій рік студенти навчаються 1 семестр і розробляють свій бізнес план.

Вимоги:

  • Вік – від 18 років
  • Атестат про повну середню освіту
  • Необхідний рівень англійської – TOEFL 500 або IELTS 5.0 або внутрішній тест OOPT 50+

Bachelor of International Business in Hotel & Tourism Management

Після отримання Swiss Higher Diploma in Hotel & Tourism Management на третьому році навчання студенти можуть провчитися ще 2 семестри по 11 тижнів кожний і отримати диплом Bachelor of International Business in Hotel & Tourism Management або Bachelor of Arts in Hospitality Business Management (спільно з Washington State University ). Після закінчення програми видається подвійний швейцарсько-американський диплом.

Спеціалізації

  • International Business
  • Business Start-up
  • Culinary Trends in partnership with the Culinary Institute Switzerland
  • Tourism & Sustainability Management

Вимоги:

  • Вік – від 18 років
  • Атестат про повну середню освіту
  • Необхідний рівень англійської – TOEFL 500 або IELTS 5.0 або внутрішній тест OOPT 50+

Master of Arts in International Business in Hotel & Tourism Management

Навчання проходить на базі кампуса Бриг і включає в себе 3 семестри по 11 тижнів кожний, піврічне (необов’язкову) стажування, отримання Postgraduate Diploma in International Hospitality Management, додатковий семестр на підготовку бізнес плану спільно з Manchester Metropolitan University та отримання диплома магістра.

Спеціалізації

  • International Business
  • Business Start-up
  • Culinary Trends in partnership with the Culinary Institute Switzerland
  • Tourism & Sustainability Management
  • Французька та німецька мови

Master of Science in International Hospitality Management

Master of Science in International Tourism & E-Business Management

Після отримання Postgraduate Diploma студенти можуть продовжити навчання на 2 семестри для написання дисертації та отримання ступеня магістра

Спеціалізації

  • International Business
  • Business Start-up
  • Culinary Trends in partnership with the Culinary Institute Switzerland
  • Tourism & Sustainability Management

Вимоги:

  • Вік – від 22 років
  • Міжнародно визнаний диплом бакалавра або достатній рівень роботи на керуючих посадах в індустрії гостинності або туризму
  • Необхідний рівень англійської TOEFL 550 або IELTS 6.0 або внутрішній тест OOPT 70+

Проживання та харчування

Резиденція – всі кімнати розраховані на 1-2 людини, категорії стандарт, deluxe або superior deluxe з окремою ванною і повністю мебльовані. Прибирання, зміна рушників і білизни – раз на тиждень.

У вартість програм включено наступний вид проживання:
Ле-Бувере – двомісна кімната стандарт, повний пансіон під час навчального тижня і напівпансіон на вихідних
Люцерн – двомісна кімната стандарт, повний пансіон під час навчального тижня і напівпансіон на вихідних
Бриг – одномісна кімната делюкс, сніданок і вечеря під час навчального тижня, без харчування на вихідних


Відгуки (0)

Залишити відгук

Фотогалерея