Culinary Arts Academy Switzerland 7535

www.swisseducation.com

Culinary Arts Academy Switzerland – це школа кулінарного мистецтва, яка входить до Швейцарської освітньої групи Swiss Education Group – мережі провідних швейцарських шкіл в області менеджменту в індустрії гостинності. Студенти починають вивчати кулінарну справу в навчальному центрі в Люцерні (перший і другий семестри), який знаходиться в німецькомовній частині Швейцарії, а потім вони перебираються в розташований у франкомовній частині країни навчальний центр у Ле Бувере, де їх навчання продовжується з третього по сьомий семестри. У школі Culinary Arts Academy Switzerland студенти мають можливість освоїти практичні навички роботи на кухні, а також отримати необхідні знання для управління своїм майбутнім рестораном чи колективом кухні. Навчання проходить в невеликих групах, інструктора – шеф-кухарі з міжнародним досвідом роботи.

Кулінарна академія пропонує сучасне обладнання і прекрасну інфраструктуру. З квітня 2012 навчальний центр у Люцерні знаходиться в повністю відреставрованому будинку в самому серці історичного і торгового центра міста. Навчальний центр у Ле Бувере пропонує нову, оснащену за останнім словом техніки демонстраційну кухню, сучасну навчальну кухню, кухню для приготування кондитерських виробів і випічки, а також кухню для навчання приготуванню меню ‘à la carte’.

Програма, вартість та дати курсу можуть змінюватися на розсуд навчального закладу.
Додаткову інформацію ви можете отримати звернувшись до нашої агенції за адресою:
м. Київ 01135, проспект Перемоги 5а, офіс 605 (6 поверх), Україна
Тел. +38 (044) 384-18-43, +38 (063) 351-76-26, +38 (066) 411-78-66, +38 (096) 001-88-60

Bachelor of Arts in Culinary Arts

Тривалість – 3 роки
Вік – від 18 років

1 рік (центр у Люцерні) – 22 тижні навчання (1,2 семестр) + 6 місяців практика в Швейцарії або за кордоном. По закінченню студенти отримують швейцарський сертифікат за спеціальністю «кулінарне мистецтво» і британський сертифікат про закінчення першого ступеня вищої освіти

2 рік (центр у Ле Бувере) – 33 тижні навчання (3-5 семестр) + 6 місяців практика в Швейцарії або за кордоном. По закінченню студенти отримують швейцарський диплом за спеціальністю «кулінарне мистецтво» і британський сертифікат про закінчення другого ступеня вищої освіти (еквівалент незакінченої вищої освіти)

3 рік (центр у Ле Бувере) – 22 тижні навчання (6-7 семестр), після чого студенти отримують ступінь бакалавра в області кулінарії (Bachelor of Arts in Culinary Arts)

Під час практики в Швейцарії, студенти отримують місячний дохід у розмірі 2168-2450 шв. фр. Витрати на харчування, податки, проживання та страховку на місяць становить близько 1000 шв. фр.

Вступні вимоги

  • Атестат про повну середню освіту
  • TOEFL 550/IELTS 6.0 або внутрішній тест OOPT 70 +

Master of International Business in Culinary Management

Тривалість – 2 роки
Вік – від 21 року

Щороку студенти проходять 22 тижні навчання (2 семестри) + 4-6 місяців практики в Швейцарії або за кордоном.

Вступні вимоги

  • Диплом бакалавра або 3 роки досвіду роботи
  • TOEFL 500/IELTS 5.0 або внутрішній тест OOPT 50 +

Сертифікат за спеціальністю «Мистецтво приготування кондитерської випічки і шоколадних виробів» (Люцерн)

Програма розрахована на 2 семестри (22 тижні) і включає курс вивчення іноземної мови, а також шестимісячну оплачуване стажування в Швейцарії.

Сертифікат має акредитацію освітнього фонду Американської кулінарної федерації (American Culinary Federation Education Foundation).

English Foundation Programme

Це підготовча програма, призначена вона для тих студентів, які мають недостатній рівень володіння іноземною мовою, щоб відразу почати навчання на академічній програмі. Її тривалість залежить від початкового рівня англійської мови і може зайняти від 4 до 20 тижнів. Проходить вона блоками по 4 тижні кожний, набір — раз на місяць. Інтенсивність — 20 годин англійської на тиждень (академічний англійська, граматика і письмо, читання і аналіз, критичне мислення, навички розмовної мови та ін.) Проходить програма на базі коледжу César Ritz (кампус Ле-Бувере).

Проживання та харчування

У вартість навчання включено проживання у двомісній кімнаті.
Харчування — повний пансіон з понеділка по п’ятницю, напівпансіон на вихідних.


Відгуки (0)

Залишити відгук

Фотогалерея